Uiteraard is het van ieders eigen situatie afhankelijk wat men zou moeten verzekeren. Indien een een verzekering verplicht is, (BV WA bij voertuig en Ziektekosten) is het zaak te kijken welke verzekering qua voorwaarden en premie het beste aansluit. Daar zijn wij voor.

 

Niet verplichte verzekeringen kunnen wel gewenst zijn, omdat het financieel risico bij schade niet gedragen kan worden. BV Aansprakelijkheidsverzekering Particulieren of Brandverzekeringen.

 

Ook een reisverzekering kan belangrijk zijn bij reizen naar landen waar bv de ziektekosten de pan uit kunnen reizen.

 

Geen enkele verzekeraar kan bij iedere verzekering de beste prijs/kwaliteit verhouding hebben. Sommigen zijn goed en goedkoop in autoverzekeringen, terwijl bv de inboedelverzekering te duur is. Daarom zijn pakketten (met pakketkorting) van een enkele verzekeraar vaak niet de beste oplossing.

 

Haveborg biedt het beste van twee werelden in het TotaalOpvangPakket:

Aan de ene kant zoeken wij uit bijna alle verzekeraars de beste polis voor u en daarnaast stoppen wij deze in een totaalOpvangPakket, zodat u en de beste polis heeft en toch korting over alle polissen in uw pakket!

 

Het is vaak wel verstandig de opstal- en inboedelverzekering bij 1 maatschappij onder te brengen; dan kan men niet naar elkaar verwijzen bij schade in/aan uw woning. dat geldt weer niet voor een rechtsbijstandverzekering. Indien die wordt gesloten bij een maatschappij waar ook andere polissen lopen, heeft men tegenstrijdige belangen als men bv moet optreden tegen die verzekeraar, terwijl ook de autoverzekering bij dezelfde maatschappij loopt.

 

Neem voor een advies over verzekeringen even contact met ons op

 

 

 

 

 

100% onafhankelijk

 <<< 100% ONAFHANKELIJK         VERGELIJKEN EN ADVIES !

 

goedkoopste autoverzekering vergelijken autoverzekeringen vergelijken en afsluiten goede autoverzekering wat moet ik verzekeren inboedelverzekering opstal verzekering goedkope aansprakelijkheidsverzekering

 [google0765d8476828fee0.html]