100% onafhankelijk

 <<< 100% ONAFHANKELIJK         VERGELIJKEN EN ADVIES !

goedkoopste autoverzekering vergelijken autoverzekeringen vergelijken en afsluiten goede autoverzekering wat moet ik verzekeren inboedelverzekering opstal verzekering goedkope aansprakelijkheidsverzekering

 

 • WAT TE DOEN BIJ SCHADE AAN:

 • MOTORRIJTUIG

  PROCEDURE BIJ SCHADE AAN EEN MOTORVOERTUIG

   

  Direct op de plaats van het ongeval vult u samen met de tegenpartij het Europees Schadeaangifte Formulier (SAF) in.

  U maakt een duidelijke schets en ondertekent beide het formulier. Probeer het bovenste blad mee te nemen. Dat is vaak veel duidelijker.

  Het is ook verstandig om diverse foto's van de situatie te maken. Deze kunt u eventueel naderhand ook bij de aangifte uploaden.

   

  U maakt een afspraak met een bij Schadegarant aangesloten (schadeherstel)bedrijf (zie button rechtsonder deze pagina)  Neem een kopie van uw polis (of groene kaart) mee. Laat het bedrijf een kostenbegroting maken.

  Het auto(schadeherstel)bedrijf maakt een digitale ‘schademelding’ aan om te controleren of de schade gedekt is, of expertise door een autoschade-expert gewenst is.

  Vaak krijgt het auto(schadeherstel)bedrijf direct toestemming om de schade te repareren. U kunt dan meteen een datum afspreken voor reparatie.

   

  Het door hen genoemde reparatiebedrag vult u in op de achterzijde van het SAF.

   

  U meldt de schade  -binnen 48 uur- door in te loggen op uw polismap:

  Indien uw polis loopt via:

  Van Kampen: Inloggen via homepage, Raadplegen, Uw polissen, dubbelklikken op de desbetreffende polis en daarna de optie "schade melden".

  Voogd: Inloggen via homepage, polis kiezen en schade melden

   

  U stuurt het Schade Aangifte Formulier (SAF) zo spoedig mogelijk op naar ons op. Soms kunt u ook uw SAF scannen en uploaden naar uw schadedossier. Stuur het anders -liefst via mail en duidelijk gescand- naar schade@haveborg.nl

   

  U brengt de auto bij het auto(schadeherstel)bedrijf of laat de auto ophalen indien deze niet meer kan rijden. U tekent bij dat bedrijf een opdracht tot reparatie van de auto en geeft aan dat u gebruik wilt maken van de Schadegarantregeling.

  Op basis van de Schadegarantregeling kunt u tijdens de reparatie vervangend vervoer krijgen of gebruik maken van de haal- en brengservice.

   

   Afhankelijk van de omvang van de schade is de auto na enkele dagen hersteld. Het auto(schadeherstel)bedrijf maakt met u een afspraak voor de aflevering van de herstelde auto en inlevering van het gratis ter beschikking gestelde vervangend vervoer.

   

  Een eventueel (resterend) eigen risico dient u bij aflevering van de auto te voldoen. Hebt u de auto exclusief BTW verzekerd? (vaak bij zakelijk gekochte auto's) Dan dient u ook de BTW over het schadebedrag te voldoen.

   

   

 •  

 • ANDERE VOERTUIGEN

  Neem contact met ons op

 • INBOEDEL / WOONHUIS

  Meld de schade door in te loggen op uw digitale polismap.

  U kunt daarna een schade aangifte formulier downloaden via de optie FORMULIEREN DOWNLOADEN op de HOME pagina

 • ZIEKTEKOSTEN

  Neem contact met ons op

 • REISBAGAGE

  Neem contact met ons op

 • VAARTUIGEN

  Neem contact met ons op.

 • HANDIGE SCHADE APP

  Van schade aan uw motorvoertuig wordt u niet vrolijk en de administratieve rompslomp maakt het ook al niet leuker.

  Daarom heeft het verbond voor verzekeraars een nieuw app voor smartphones gelanceerd, die het melden van een schade gemakkelijker maakt.

   

  Wat is Mobielschademelden.nl?

  Mobiel schademelden is een initiatief van de gemeenschappelijke verzekeraars om het melden van een schade voor de klant makkelijker te maken. Omdat vaak meerdere partijen bij een aanrijding betrokken zijn is het een gezamenlijk initiatief met vragen die voor iedere partij hetzelfde zijn. Indien u een melding via mobiel schademelden heeft gedaan hoeft u geen Europees schade aangifte formulier meer in te vullen.

   

  Partijen die deelnemen

  De meeste verzekeraars en lease maatschappijen zijn aangesloten op Mobielschademelden.nl en accepteren uw melding zonder dat u nog een papieren schademelding hoeft in te vullen. Mocht uw verzekeraar niet zijn aangesloten dan wordt u hiervan tijdens het melden op de hoogte gebracht.

  Via deze link kunt u de deelnemende partijen vinden.

   

   

  https://www.mobielschademelden.nl/info/deelnemers.html

   

   

 • U WORDT AANSPRAKELIJK GESTELD

  Neem contact met ons op

 

 [google0765d8476828fee0.html]